Agila söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Jämtland

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna medicinavdelning är då rätt plats för dig.

Verksamheten söker en läkare med Gastroenterologi och endoskopikompetens.

Här krävs kunskaper inom allmän internmedicin för avdelningsarbete på medicinsk akutvårdsavdelning samt medicinsk akutsjukvårdsavdelning med inriktning mot gastroenterologi/hepatologi.

På avdelningen kommer du att ha uppgifter som innefattar allmän och specifik omvårdnad, dokumentation, rond med efterföljande arbete, handledning av studenter och AT läkare samt läkemedelshantering, dvs kunna ordinera intravenösa läkemedel och infusioner, Mottagningsverksamhet samt endoskopiverksamhet kan även förekomma.

Varför ta läkarjobb hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkarjobb i Jämtland

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åsmeloexrq yrpnief, Cknmppcynkmedueus
Tidsperiod
31-32, 34-35
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bayxfgqdu he ffiff Åjypefagw
Region/kommun
Jämtland/Æwmdypthw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka