Nefrolog sökes till arbete i Jämtland

På njurmottagningen vårdas patienter med njursvikt och de som är njurtransplanterade. Här utförs även donatorsutredningar. De söker nu dig, läkare som vill bli en del av teamet och bidra med din erfarenhet.

Uppdraget innebär ordinärt mottagningsarbete med handläggning av kroniska dialyspatienter, uppföljningar, remisshantering, receptförskrivning och mer.

De ser gärna att du kan jobba under återkommande perioder, men även kortare tjänstgöring är av intresse.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkararbete i Jämtland?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æbmbfvkeqh akupgtt, Dmjyqvbbbwkwdd
Tidsperiod
48-50, 52-26 (2023)
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åwkoxximuu gmohgcy Æhovdvaxq
Region/kommun
Jämtland/Ædasmjkvb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka