Agila söker onkolog till uppdrag i Jämtland

Enheten söker dig, läkare med specialistutbildning inom onkologi. Uppdraget omfattar Bedömning av patienter under onkologisk behandling, onkologisk mottagning, stötta sjuksköterskor vid onkologimottagningen.

Arbetstiderna för uppdraget varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Att arbeta som onkolog via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som onkolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkartjänst i Jämtland

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æjfiiuoqkl sectoqh, Bwkqubcu
Tidsperiod
8-18
Efterfrågad kompetens
Onkologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jonswiscb eb ibbib Åvoojjskv
Region/kommun
Jämtland/Æbxwpwydr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka