Reumatolog sökes till tjänst i Jämtland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna arbetsplats.

Verksamheten är en specialistklinik för utredning, vård och behandling av patienter med säkerställd eller misstänkt reumatisk inflammatorisk sjukdom.

Här arbetar sju olika yrkeskategorier för att förbättra livet för länets invånare med ledsjukdomar.

Att jobba som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som reumatolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Jämtland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æfihhmtjdf xkdxcbt, Nqatehrwmwok
Tidsperiod
9 (2024)-10 (2024), 12 (2024)-16 (2024), 18 (2024)-19 (2024), 21 (2024)
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jkljdcjgjænnx hc hiade Æcgusplco
Region/kommun
Jämtland/Åewnwrwoc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka