Vi söker reumatolog till uppdrag i Jämtland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna arbetsplats.

Verksamheten är en specialistklinik för utredning, vård och behandling av patienter med säkerställd eller misstänkt reumatisk inflammatorisk sjukdom.

Här arbetar sju olika yrkeskategorier för att förbättra livet för länets invånare med ledsjukdomar.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som reumatolog. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkararbete i Jämtland?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æcsldcbpal rkmbpbg, Qpuaeywawgbk
Tidsperiod
35-52
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wkahueibeægso ce bibfb Æwdegyglq
Region/kommun
Jämtland/Åqqxyghwj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka