Bemanningsarbete för oftamolog i Jönköping

Är du ögonläkare och söker ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Denna mottagning bedriver specialiserad ögonsjukvård och söker nu fler läkare. Arbetet innebär traditionellt mottagningsarbete med patientbesök, rådgivning, undersökningar och mer. Du arbetar patientnära och i tvärprofessionella team med övriga yrkesgrupper på mottagningen.

Att ta tjänst som oftamolog via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är oftamolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Att ta läkartjänst i Jönköping

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dgg Kgsvam Uætlænrml, Æfuk
Tidsperiod
49-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ugyphail bR Vålrvvr
Region/kommun
Jönköping/Nåaefvs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka