Bemanningsarbete för oftamolog i Jönköping

Är du ögonläkare och söker ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Denna mottagning bedriver specialiserad ögonsjukvård och söker nu fler läkare. Arbetet innebär traditionellt mottagningsarbete med patientbesök, rådgivning, undersökningar och mer. Du arbetar patientnära och i tvärprofessionella team med övriga yrkesgrupper på mottagningen.

Välkommen med din ansökan!

Att ta bemanningsuppdrag som oftamolog via Agila läkarbemanning

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkarjobb i Jönköping

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pof Mdrhnq Tåiiæsmia, Æave
Tidsperiod
11 (2023), 13 (2023), 15 (2023), 17 (2023), 19 (2023), 21 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aeksqpqu dQ Aæmoqjk
Region/kommun
Jönköping/Aåuvxbb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka