Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Jönköping

Är du redo för att ta dig an ett nytt spännande uppdrag?

Här du blir en del av ett kompetent och engagerat team som tillsammans arbetar för att erbjuda en högkvalitativ vård till alla patienter. Enheten söker efter någon som är passionerad för att hjälpa andra och som vill ha en meningsfull roll i att förbättra patienternas liv.

På denna verksamhet erbjuds diagnostik, behandling och uppföljning av ett antal olika ögonsjukdomar, inklusive grön starr och förändringar i gula fläcken. Hit kommer även patienter för operation av grå starr samt ögonbottenfotografering för patienter med diabetes.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Trivs du med att arbeta som oftamolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkartjänst i Jönköping

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hdrmæh Åkufymkkfs EG
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hoxeryydi ci daiah Faxyæv
Region/kommun
Jönköping/Llwgæi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka