Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Jönköping

Är du redo för att arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Här vårdas patienter med varierande ögonsjukdomar och besvär. Stora diagnosgrupper är diabetes, glaukom, makuladegeneration, katarakt samt skelnings- och samsynsproblem. På mottagningen utförs bland annat ögonbottenfotografering, laserbehandling, katarakt- och glaukomkirurgi samt polikliniska operationer. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på ögonmottagning.

Har du tidigare erfarenheter inom liknande arbete? Då är detta uppdrag något för dig!

Om du tycker uppdraget låter intressant – Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

Att ta läkarjobb som oftamolog via Agila

Trivs du med att arbeta som oftamolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkararbete i Jönköping

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåwbcmghwgdapoyaq- Æsyg
Tidsperiod
44, 52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åjicrjtnbsbrghgi Måcjvoxvbbstqlavx Kmcsæ hcecc LRYDÆ
Region/kommun
Jönköping/Bgefæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka