Bemanningstjänst för oftamolog i Jönköping

Läkare sökes för spännande uppdrag på ögonmottagning. Hit vänder sig patienter med varierande ögonsjukdomar samt de i behov av synfelsoperation eller gråstarroperation.

Uppdraget omfattar sedvanligt mottagningsarbete. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Som oftamolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkararbete i Jönköping?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ixgjq Xwgndtnbb Bnjh
Tidsperiod
49-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Thideæbvjkeæuh dc gcg ih Lætmåfevc
Region/kommun
Jönköping/Iiwxå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka