Agila söker oftamolog till uppdrag i Jönköping

Är du ögonläkare och söker ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Denna mottagning bedriver specialiserad ögonsjukvård och söker nu fler läkare. Arbetet innebär traditionellt mottagningsarbete med patientbesök, rådgivning, undersökningar och mer. Du arbetar patientnära och i tvärprofessionella team med övriga yrkesgrupper på mottagningen.

Att arbeta som oftamolog via Agila

Att arbeta som oftamolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Jönköping en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mmw Hhabju Båwagæ, Æhhk
Tidsperiod
9-26
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lbstyacxir e U bhc eg Iækawæ
Region/kommun
Jönköping/Nåwtmæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka