Agila söker oftamolog till uppdrag i Jönköping

Är du ögonläkare och söker ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Denna mottagning bedriver specialiserad ögonsjukvård och söker nu fler läkare. Arbetet innebär traditionellt mottagningsarbete med patientbesök, rådgivning, undersökningar och mer. Du arbetar patientnära och i tvärprofessionella team med övriga yrkesgrupper på mottagningen.

Att ta uppdrag som oftamolog via Agila

Som oftamolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkarjobb i Jönköping?

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mge Ctoeaq Kkjdgdxqttn Sældæautg - RJ
Tidsperiod
33-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xekeptxn hE adfcd Kålmmgo
Region/kommun
Jönköping/Råjilys
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka