Bemanningsuppdrag för allmänläkare i Jönköping

Läkare sökes för stimulerande arbete inom primärvården.

Vårdcentralen erbjuder ett brett vårdutbud och har i dagsläget ca 3000 listade patienter. Här väntar en utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer ha ansvar som enda specialistläkare på vårdcentralen där du bedömer, utreder och behandlar patienter med varierande sjukdomar och besvär. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som nybesök och återbesök som bokas samma dag. Om du letar efter en stimulerande roll inom det allmänmedicinska området passar detta uppdrag perfekt.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin som kan arbeta 25% med kontinuitet.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför läkaruppdrag i Jönköping?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uåcmwå Fåquksmo, Dåyyqæ
Tidsperiod
5-22
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pvxxmjgmay bg Værflæ
Region/kommun
Jönköping/Pæijvå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka