Vi söker allmänläkare till uppdrag i Jönköping

Vi söker nu en specialistläkare inom allmänmedicin för en stimulerande roll inom primärvården

Vårdcentralen erbjuder ett brett vårdutbud och har i dagsläget ca 3000 listade patienter. Här väntar en utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Du kommer ha ansvar som enda specialistläkare på vårdcentralen där du bedömer, utreder och behandlar patienter med varierande sjukdomar och besvär. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som nybesök och återbesök som bokas samma dag.

Detta uppdrag är perfekt för dig som söker en stimulerande roll inom det allmänmedicinska området.

Att ta jobb som allmänläkare via Agila läkarbemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkaruppdrag i Jönköping

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Bastian Sandholm
Bastian Sandholm / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qæbrdå Såvvavxa, Eåxuvæ
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fsoyvbnwfo fa Dåpgpæ
Region/kommun
Jönköping/Yåpqnæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka