Agila söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Jönköping

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Medicin- och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset är en utvecklande verksamhet där vi vårdar patienter som är i behov av specialiserad medicinsk- och geriatrisk vård.

Kliniken har en historia av innovativt, systematiskt och evidensbaserat kvalitetsarbete med stort patientfokus.

Här finns specialiteter som hematologi, endokrinologi, kardiologi, neurologi, nefrologi, gastroenterologi, akutgeriatrik, dialys och lungmedicin.

Är detta ett uppdrag för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkaruppdrag i Jönköping

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåpososlbyncodtgn Eejuæ; Moketgj- xts owixjosprtsvxljps
Tidsperiod
6, 8-13
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän, Kardiologi eller Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Læeoqlæraesy g Syulæ
Region/kommun
Jönköping/Tursæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka