Bemanningsarbete för allmänpsykiatriker i Jönköping

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

På kliniken bedrivs specialiserad psykiatrisk öppen- och slutenvård för personer från 18 års ålder. Arbetsplatsen arbetar ungefär 100 medarbetare och kännetecknas av hög kvalitet samt bredd och djup i behandlingsutbudet, korta väntetider, ett gott bemötande och ett gott samarbetsklimat med såväl patienter och vårdgrannar som internt på kliniken.

Verksamheten söker en psykiatriker som i huvudsak ska bemanna dagbakjouren. Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är önskvärt.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänpsykiatriker

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkararbete i Jönköping

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fæcbvqa Otecxitcdndh ÆRA
Tidsperiod
13-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kåtrotn genpslw cgecg Tæxwpqc
Region/kommun
Jönköping/Låebodh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka