Ledigt jobb för röntgenläkare i Jönköping

Välkommen som läkare till mammografiavdelningen på detta sjukhus.

Årligen utförs cirka 10 000 kliniska undersökningar och 36 000 hälsokontroller. Arbetet omfattar kliniska undersökningar, selektioner med tillhörande ultraljudsundersökningar, tomosyntes och biopsier. Du arbetar patientnära och i team med övriga professioner. I uppdraget ingår även undervisning av ST-läkare vid behov.

De söker en bröstradiolog med minst två års erfarenhet.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att arbeta som röntgenläkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som röntgenläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkaruppdrag i Jönköping

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Såyvåogro Drldfhvhxg
Tidsperiod
3 (2024), 5 (2024), 8 (2024), 13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jfsxkujxlasr e cee cb Yåcpæknoj
Region/kommun
Jönköping/Hækwåynis
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka