Vi söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Jönköping

Välkommen som läkare till mammografiavdelningen på detta sjukhus.

Årligen utförs cirka 10 000 kliniska undersökningar och 36 000 hälsokontroller. Arbetet omfattar kliniska undersökningar, selektioner med tillhörande ultraljudsundersökningar, tomosyntes och biopsier. Du arbetar patientnära och i team med övriga professioner. I uppdraget ingår även undervisning av ST-läkare vid behov.

De söker en bröstradiolog med minst två års erfarenhet.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som röntgenläkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkarjobb i Jönköping

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Håwfjlekhkqow Fwhup, Itrjlslvqa
Tidsperiod
33
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xpnxnofyusfi h iebha Vædqæjylm
Region/kommun
Jönköping/Jæiaåqqqo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka