Ledigt jobb för allmänläkare i Köping

Om du söker en stimulerande och lärorik arbetsplats där du kan växa och utvecklas, så är detta uppdrag på denna vårdenhet något för dig. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd.

På vårdcentralen finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Köping

Tv-profilen Filip Hammar kommer från denna underbara kommun och med sin kollega Fredrik gjorde de tillsammans en dokumentärserie om Köping som hette ”i en annan del av Köping”. I dokumentärserien får du se vilka härliga människor som bor i Köping. Här finner du vacker natur och en rad olika sevärdheter. Du kan besöka historiska platser, byggnadsminnen, konst i många former och museum där du kan få en tillbakablick i historien. Köpingstrakten är rik på fornminnen. I och med att bosättningar skedde tidigt vid havsviken i Mälardalen finns tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar bevarade.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Köping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qyyxg-Ytsh GO
Tidsperiod
21-29
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fltskmkdw ba higeg WÆYLWW
Region/kommun
Västmanland/Köping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka