Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Köping

Verksamheten söker en läkare för uppdrag inom barn och ungdomspsykiatri. Enheten ser helst en barn-  och ungdomspsykiatrier men även en vuxenpsykiatrier med mycket erfarenhet inom BUP alternativt neuropsykiatri fungerar.

Patientgruppen består av barn och ungdomar 0-18 år med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Arbetsuppgifter: Barn och ungdomspsykiatriskt öppenvårdsarbete i team med övrig behandlande personal. Som bemanningsläkare blir du en viktig del i arbetet med utredning, diagnostik och farmakabehandling.

Att ta läkartjänst som allmänpsykiatriker via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Köping en spännande plats för läkararbete

Tv-profilen Filip Hammar kommer från denna underbara kommun och med sin kollega Fredrik gjorde de tillsammans en dokumentärserie om Köping som hette ”i en annan del av Köping”. I dokumentärserien får du se vilka härliga människor som bor i Köping. Här finner du vacker natur och en rad olika sevärdheter. Du kan besöka historiska platser, byggnadsminnen, konst i många former och museum där du kan få en tillbakablick i historien. Köpingstrakten är rik på fornminnen. I och med att bosättningar skedde tidigt vid havsviken i Mälardalen finns tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar bevarade.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Köping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Håhiwc Btyn- dgb omostofyfcogmbhrphl akvrnmdxyqwx
Tidsperiod
13-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xasstartq di Kåpdge
Region/kommun
Västmanland/Köping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka