Ledigt jobb för internmedicinare i Köping

Medicinkliniken är nu i behov av fler läkare. Kliniken har 70 vårdplatser fördelade på en hjärtintensivavdelning och tre internmedicinska vårdavdelningar, med profilering på hjärta, stroke, rehabilitering och gastroenterologi. Verksamhet för medicinsk akutmottagning finns också.

Arbetet avser på geriatriska avdelningen, där en vårdavdelning för den äldre och sköra patienten behandlas och där inläggning sker efter bedömning av GRP-poäng.

Varför ta läkararbete via Agila?

Trivs du med att arbeta som internmedicinare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkartjänst i Köping?

Tv-profilen Filip Hammar kommer från denna underbara kommun och med sin kollega Fredrik gjorde de tillsammans en dokumentärserie om Köping som hette ”i en annan del av Köping”. I dokumentärserien får du se vilka härliga människor som bor i Köping. Här finner du vacker natur och en rad olika sevärdheter. Du kan besöka historiska platser, byggnadsminnen, konst i många former och museum där du kan få en tillbakablick i historien. Köpingstrakten är rik på fornminnen. I och med att bosättningar skedde tidigt vid havsviken i Mälardalen finns tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar bevarade.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Köping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Håuwpdf nsqnojrm, Oxvbwltjwdponlt
Tidsperiod
44
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wapsgchfi fg dghfh Fåvwfv
Region/kommun
Västmanland/Köping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka