Ledigt jobb för gastroenterolog i Köping

Medicinkliniken är nu i behov av fler läkare. Kliniken har 70 vårdplatser fördelade på en hjärtintensivavdelning och tre internmedicinska vårdavdelningar, med profilering på hjärta, stroke, rehabilitering och gastroenterologi. Verksamhet för medicinsk akutmottagning finns också.

Arbetet avser på geriatriska avdelningen, där en vårdavdelning för den äldre och sköra patienten behandlas och där inläggning sker efter bedömning av GRP-poäng.

Att ta läkararbete som gastroenterolog via Agila

Som gastroenterolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Läkararbete i Köping

Tv-profilen Filip Hammar kommer från denna underbara kommun och med sin kollega Fredrik gjorde de tillsammans en dokumentärserie om Köping som hette ”i en annan del av Köping”. I dokumentärserien får du se vilka härliga människor som bor i Köping. Här finner du vacker natur och en rad olika sevärdheter. Du kan besöka historiska platser, byggnadsminnen, konst i många former och museum där du kan få en tillbakablick i historien. Köpingstrakten är rik på fornminnen. I och med att bosättningar skedde tidigt vid havsviken i Mälardalen finns tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar bevarade.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Köping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tæhdlgxxqtlm mmrrofi Iæxvod, Cpwasuuoqmsxkgoyg
Tidsperiod
36-45
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uawbxacgb di fhgfb Dættis
Region/kommun
Västmanland/Köping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka