Bemanningsjobb för allmänläkare i Kalix

Till denna hälsocentral söker vi nu en läkare som kan bidra med sin kompetens.

Hälsocentralen har ett stort upptagningsområde och här arbetar cirka 60 medarbetare. Verksamheten omfattar mottagningsverksamhet med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt hälsocentralsarbete med både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök.

Hälsocentralen söker en specialist i allmänmedicin, akutsjukvård eller en läkare med primärvårdsvana. Fördel om du har glesbygdsvana.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som allmänläkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkarjobb i Kalix

Kommunen har en oerhört vacker skärgård som av många anses vare den vackraste i Norrland. Det är givetvis härifrån den riksbekanta kalixlöjrommen utvinns. Kalix kommun ligger i en gammal kulturbygd och har utvecklats via bondesamhället och industrisamhället fram till kunskapssamhället. I kommunen finns bland annat orterna Kalix, Töre och Rolfs. I Kalix kan du uppleva lugnet, fartfyllda äventyr i naturen, det genuina och det exklusiva. Kalix ligger naturskönt vid den orörda Kalixälven, vid utloppet till Bottenviken.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Kalix
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gldxf DX
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tlhysicay d eiffi AKTBB
Region/kommun
Norrbotten/Kalix
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka