Läkare sökes till jobb i Kalix

Till denna hälsocentral söker vi nu en läkare som kan bidra med sin kompetens.

Hälsocentralen har ett stort upptagningsområde och här arbetar cirka 60 medarbetare. Verksamheten omfattar mottagningsverksamhet med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt hälsocentralsarbete med både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök.

Hälsocentralen söker en specialist i allmänmedicin, akutsjukvård eller en läkare med primärvårdsvana. Fördel om du har glesbygdsvana.

Att ta bemanningsuppdrag som läkare via Agila läkarbemanning

Att arbeta som läkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Läkararbete i Kalix

Kommunen har en oerhört vacker skärgård som av många anses vare den vackraste i Norrland. Det är givetvis härifrån den riksbekanta kalixlöjrommen utvinns. Kalix kommun ligger i en gammal kulturbygd och har utvecklats via bondesamhället och industrisamhället fram till kunskapssamhället. I kommunen finns bland annat orterna Kalix, Töre och Rolfs. I Kalix kan du uppleva lugnet, fartfyllda äventyr i naturen, det genuina och det exklusiva. Kalix ligger naturskönt vid den orörda Kalixälven, vid utloppet till Bottenviken.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Kalix
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fjidb XU
Tidsperiod
16-19, 21-30, 33-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uyyfrdkuh e WBQUT
Region/kommun
Norrbotten/Kalix
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka