Ledigt jobb för barn- & ungdomspsykatriker i Kalix

Specialistutbildad barn-och ungdomspsykiater. Är en liten mottagning, inga specialistteam. Brett uppdrag.

Vanligt förekommande barnpsykiatriska arbetsuppgifter. Utredning, behandling, uppföljning. Mottagningsarbetet. Teamarbete. Arbetstiderna för uppdraget är dagtid, måndag till fredag 08:00-17:00.

Läkarjobb via Agila barn- & ungdomspsykatriker

I rollen som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Kalix?

Kommunen har en oerhört vacker skärgård som av många anses vare den vackraste i Norrland. Det är givetvis härifrån den riksbekanta kalixlöjrommen utvinns. Kalix kommun ligger i en gammal kulturbygd och har utvecklats via bondesamhället och industrisamhället fram till kunskapssamhället. I kommunen finns bland annat orterna Kalix, Töre och Rolfs. I Kalix kan du uppleva lugnet, fartfyllda äventyr i naturen, det genuina och det exklusiva. Kalix ligger naturskönt vid den orörda Kalixälven, vid utloppet till Bottenviken.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Kalix
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tsgxp muoo- wkj mlouxaqvxekdlgfx
Tidsperiod
1 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cwqqh udnrtbo eff ad LFWJV
Region/kommun
Norrbotten/Kalix
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka