Vi söker allmänläkare till uppdrag i Kalmar

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Denna hälsocentral har ett behov av en specialist i allmänmedicin eller en legitimerad läkare med primärvårdsvana för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma.

Vi söker dig med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet av hälso- och sjukvård.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Kalmar

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vrdjftdsn LJ
Tidsperiod
22-23, 25, 27-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæfvåcldæfsy h Qequos
Region/kommun
Kalmar/Vxnrgc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka