Bemanningstjänst för allmänläkare i Kalmar

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Nu har du chansen att arbeta som läkare på denna vårdcentral.

Vårdcentralen har ett behov av en specialist i allmänmedicin eller en legitimerad läkare med primärvårdsvana för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period.

Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkartjänst i Kalmar

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aghjåo JJ
Tidsperiod
3, 5, 8, 10, 13-15, 18-34, 1 (2024)-35 (2024), 51 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yejgnkl. aa dgc eg Yjlvåy
Region/kommun
Kalmar/Cpnhåb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka