Ledigt jobb för allmänläkare i Kalmar

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Nu har du chansen att arbeta som läkare på denna vårdcentral.

Vårdcentralen har ett behov av en specialist i allmänmedicin eller en legitimerad läkare med primärvårdsvana för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period.

Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Läkarjobb via Agila allmänläkare

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Varför läkartjänst i Kalmar?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wxvqæb QF
Tidsperiod
3, 5, 8, 10, 13-15, 18-34, 37, 39-41, 43-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eykwdmv. ec ged fc Juyaåo
Region/kommun
Kalmar/Evwiæj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka