Bemanningsuppdrag för allmänläkare i Kalmar

Är du i jakt efter en stimulerande och givande möjlighet att utforska? Just nu söker denna mottagning en erfaren allmänspecialist att ansluta till sitt team.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkararbete i Kalmar?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Teamleader
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Trmmvæxcgkh c Xmmbof JJ
Tidsperiod
50-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ojhgbjptgc id bfg ih Gvlmyh
Region/kommun
Kalmar/Mrjcip
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka