Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Kalmar

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu nya medarbetare.

På denna verksamhet kommer du möta patienter i olika åldrar men olika slags vårdbehov. Verksamheten erbjuden även ett brett tjänsteutbud och här arbetar såväl läkare och distriktssköterskor.

Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete.

Till detta uppdrag söker vi dig som har liknande erfarenheter inom primärvården.

Varför ta läkartjänst via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför läkartjänst i Kalmar?

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ajjubrqqaæct Bc
Tidsperiod
3 (2024)-4 (2024), 6 (2024), 8 (2024), 10 (2024), 12 (2024), 15 (2024)-17 (2024), 20 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Urotdvgkifcao f dba aa HOAKTCHIPÅXC
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka