Agila söker radiolog till läkarbemanningsuppdrag i Kalmar

Läkare sökes till klinisk fysiologi. Verksamheten utför avancerade undersökningar med hjälp av ultraljud, nuklearmedicinsk teknik, neurofysiologiska och fysiologiska metoder. De ansvarar även för samtliga elektrofysiologiska metoder som EKG, Holter-EKG, EEG och EMG.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Här väntar ett utmanande och stimulerande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Verksamheten söker en specialistläkare inom klinisk fysiologi.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Att arbeta som radiolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Kalmar en spännande plats för läkararbete

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wtvdds Båattqdsgin, Aptegujtfnaryiqff
Tidsperiod
41-52
Efterfrågad kompetens
Fysiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wjkaxvcfhlåtbp f caf cg UTCVBW
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka