Agila söker radiolog till uppdrag i Kalmar

Läkare sökes till klinisk fysiologi. Verksamheten utför avancerade undersökningar med hjälp av ultraljud, nuklearmedicinsk teknik, neurofysiologiska och fysiologiska metoder. De ansvarar även för samtliga elektrofysiologiska metoder som EKG, Holter-EKG, EEG och EMG.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Här väntar ett utmanande och stimulerande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Verksamheten söker en specialistläkare inom klinisk fysiologi.

Att arbeta som radiolog via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkarjobb i Kalmar

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hplyvd Rådtobpebsy, Ybbkxyrqyhmibnnoe
Tidsperiod
6-7, 9-25
Efterfrågad kompetens
Fysiologi eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Phdnktblnfåydm a GSQHBL
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka