Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Hit kommer patienter för bland annat undersökning och behandling vid gynekologiska besvär. Här strävar de som arbetar efter att skapa en trygg och omsorgsfull miljö där alla patienter kan känna sig säkra och omhändertagna.

Att ta arbete som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila läkarbemanning

Som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Läkararbete i Kalmar

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bæibnxitma dcvctiy, Qcdwvtxijqkfbqy
Tidsperiod
29, 31
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåxtfecknc dexdlos ffgfa Uæseetklf
Region/kommun
Kalmar/Mæcudipkf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka