Kardiolog sökes till jobb i Kalmar

Mottagningen letar nu efter en engagerad och kunnig medarbetare att bli en värdefull del av avdelningens team.

Som medarbetare på mottagningen kommer du att vara involverad i diagnos och behandling av patienter med olika hjärtrelaterade tillstånd. Arbetsuppgifterna kommer b.la. att inkludera:

- Utförande av ultraljud av hjärtat för noggrann diagnostik.

- Genomförande av arbetsprov och EKG för att bedöma hjärtfunktionen.

- Ansvara för provtagning och analyser för att stödja diagnostiska processer.

- Utföra pacemakerkontroller och säkerställa optimala resultat för patienterna.

På mottagningen erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till professionell utveckling. Du kommer att möta engagerade kollegor och ett stödjande team.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Att arbeta som kardiolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför läkarjobb i Kalmar?

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ojhqqn Qætydjgivdf, Arqeiqoqth
Tidsperiod
27
Efterfrågad kompetens
Kardiologi eller PCI-operatör
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lbtfbxtpdiæpcf i dff cb NGYSXF
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka