Bemanningstjänst för specialistläkare inom pci-operatör i Kalmar

Mottagningen letar nu efter en engagerad och kunnig medarbetare att bli en värdefull del av avdelningens team.

Som medarbetare på mottagningen kommer du att vara involverad i diagnos och behandling av patienter med olika hjärtrelaterade tillstånd. Arbetsuppgifterna kommer b.la. att inkludera:

- Utförande av ultraljud av hjärtat för noggrann diagnostik.

- Genomförande av arbetsprov och EKG för att bedöma hjärtfunktionen.

- Ansvara för provtagning och analyser för att stödja diagnostiska processer.

- Utföra pacemakerkontroller och säkerställa optimala resultat för patienterna.

På mottagningen erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till professionell utveckling. Du kommer att möta engagerade kollegor och ett stödjande team.

Att ta tjänst som specialistläkare inom pci-operatör via Agila läkarbemanning

Att arbeta som specialistläkare inom pci-operatör hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkartjänst i Kalmar

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aæaejlgrjyxeo o Jhqtrq, Gsæarxixvmlqqlx
Tidsperiod
36, 38, 40-41, 43-44, 46, 49-50
Efterfrågad kompetens
Kardiologi eller PCI-operatör
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lilvxejlpqåqlu i gbabe Atoefj
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka