Agila söker nefrolog till läkarbemanningsuppdrag i Kalmar

Är du redo för att arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

På mottagningen utreds och behandlas patienter som har en medicinsk njursjukdom. De söker nu dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande uppdrag. På enheten ingår även en vårdavdelning och dialysmottagning.

Har du tidigare erfarenheter inom liknande arbete? Då är detta uppdrag något för dig!

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Att jobba som nefrolog via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som nefrolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför läkararbete i Kalmar?

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rmmdfy Qåvfhcylxnv, Moisciacwysgwg/ Osuflkpjqffeely
Tidsperiod
6-13, 17-20, 22-25
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Runqocajui. Ecdxac
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka