Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Kalmar

Öppenvårdsmottagningen söker en specialist i allmänpsykiatri för ordinärt öppenvårdsarbete. Uppdraget sträcker sig under en längre period med en tjänstgöringsgrad på heltid. Deltid kan eventuellt vara aktuellt. Psykiatriförvaltningen består av fyra basenheter. Öppenvårdsmottagningen ingår i vuxenpsykiatri norr, där även slutenvård och länsövergripande rättspsykiatri ingår. Vidare finns vuxenpsykiatri mitt och söder. Det finns även en länsövergripande barn- och ungdomspsykiatri.

Patientgruppen består av personer med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m. Besök gärna vårdgivarens hemsida för mer

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som allmänpsykiatriker

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänpsykiatriker. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkarjobb i Kalmar?

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wmhgmm qhmrtjyqpjmk åkpqcræecmyxnwdgnqisnn
Tidsperiod
27-42
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ukænnåkmxoxgyafo fg iaf ad UBGKEV
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka