Ledigt jobb för allmänläkare i Karlsborg

Vårdcentral söker en läkare till sin mottagning som kan tillföra kompetens till teamet. Arbetet är omväxlande där du utreder och behandlar patienter med olika sjukdomstillstånd. Både inbokade patienter och akuta fall kan förekomma. För dig som vill ha ett stimulerande arbete tillsammans med trevliga kollegor väntar en spännande roll.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkararbete i Karlsborg

Karlsborg ligger vid Vätterns västra strand och är bland annat känt för sin fästing samt att Göta kanal går igenom kommunen. I Karlsborg ligger nationalparken Tiveden. Här väntar äventyret på dig som söker förtrollande vacker natur präglad av väldiga klippblock, djupa mossbelupna dalar och branta bergsryggar med hällmarker. Cykla, rid eller promenera ute i det fria! Karlsborgs kommun bildades vid kommunreformen 1971 av Karlsborgs landskommun, samt delar ur Mölltorps landskommun och ur Undenäs landskommun. Kommunen ingick från bildandet till 2009 i Mariestads domsaga och ingår sedan 2009 i Skaraborgs domsaga.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Karlsborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fabiswyyqn Wålcæqxxj
Tidsperiod
52-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xånbpobrxvfhy fG hedef XNVLWIWIT
Region/kommun
Västra Götaland/Karlsborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka