Allmänpsykiatriker sökes till jobb i Karlshamn

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Intill kusten ligger denna mottagning med inriktning på barn- och ungdomspsykiatri.

Som läkare kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter, under normala arbetstider, där du utreder, diagnostiserar och behandlar patienter upp till 18 år. Allt arbete sker i nära samarbete med mottagningens övriga professioner. På plats finns också sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare. Verksamheten har även tillgång till en dietist.

Vi söker nu dig som är barn- och ungdomspsykiatrier för ett givande uppdrag tillsammans med vackra vyer från hav och land.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som allmänpsykiatriker

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänpsykiatriker, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkaruppdrag i Karlshamn?

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Axel Boberg
Axel Boberg / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sjstvgxi ipxo- pyb ujddmkiwyqulliov
Tidsperiod
25-27, 34-51
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
JÅTXDUJHMXÅEXQ a cai ah KLKTQGNUQM
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka