Bemanningsjobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Söker du ett nytt uppdrag? Denna gynekologmottagning är i behov av fler läkare.

Hit vänder sig kvinnor med blödningsrubbning, infertilitetsutredning, framfall, endometriossmärta, cellförändringar, klimakteriebesvär och gynekologisk smärta.

Uppdraget omfattar sedvanligt mottagningsarbete såsom rådgivning, bedömning, utredning och behandling av patienter. Om du vill ha ett utvecklande och givande arbete passar detta uppdrag perfekt.

Du som söker bör vara specialist inom gynekologi/obstetrik.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkartjänst som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkartjänst i Karlshamn?

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hsolrqvktabyjsmkw Bdtycdwrb, Jqotatuhcqjlwhesogi
Tidsperiod
40, 45, 52-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Næsakbviwåwcs. c caeif MRAGFBVXA
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka