Vi söker lungläkare till uppdrag i Karlshamn

Medicinkliniken på detta sjukhus har behov av en läkare till lungmottagningen. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete med bland annat bronkoskopi, pleuratappning, dränagebehandling samt ordination av cytostatikaterapi. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll.

Du som söker detta uppdrag bör vara specialist inom lungsjukdomar. Sökande med intresse av kontinuitet prioriteras. Möjlighet till jour finns, men är inget krav. Kliniken efterfrågar också en specialistläkare inom internmedicin till akutmottagningen.

Att ta läkararbete som lungläkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Varför läkarjobb i Karlshamn?

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hgwilendkwdsbafcy, Cusjthptx Frbxuhvgviajfwc
Tidsperiod
10 (2023), 15 (2023)-16 (2023)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bævgthidu. f dfddc Haanbntiv
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka