Vi söker lungläkare till uppdrag i Karlshamn

Medicinkliniken på detta sjukhus har behov av en läkare till lungmottagningen. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete med bland annat bronkoskopi, pleuratappning, dränagebehandling samt ordination av cytostatikaterapi. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll.

Du som söker detta uppdrag bör vara specialist inom lungsjukdomar. Sökande med intresse av kontinuitet prioriteras. Möjlighet till jour finns, men är inget krav. Kliniken efterfrågar också en specialistläkare inom internmedicin till akutmottagningen.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som lungläkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför läkartjänst i Karlshamn?

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bmukfslxanuuctdmg, Shncwjkii Pwpkhgewxyhligg
Tidsperiod
1 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iårklmrdm. b hhiif Ocqyivtsh
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka