Bemanningsuppdrag för lungläkare i Karlshamn

Medicinkliniken på detta sjukhus har behov av en läkare till lungmottagningen. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete med bland annat bronkoskopi, pleuratappning, dränagebehandling samt ordination av cytostatikaterapi. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll.

Du som söker detta uppdrag bör vara specialist inom lungsjukdomar. Sökande med intresse av kontinuitet prioriteras. Möjlighet till jour finns, men är inget krav. Kliniken efterfrågar också en specialistläkare inom internmedicin till akutmottagningen.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag hos Agila?

Som lungläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som lungläkare.

Att ta läkarjobb i Karlshamn

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wmepfgmyqdrjdhykg, Jwiibcjnr Xefpflrvejxdqrf
Tidsperiod
25-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Våxrihrfh. i hfeea Tsscygfub
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka