Agila söker neurolog till uppdrag i Karlshamn

Denna mottagning letar just nu efter en engagerad och erfaren medarbetare till sin verksamhet.

Som en del av denna mottagning kommer du att arbeta med patienter som lider av olika neurologiska tillstånd såsom multipel skleros (MS), Parkinsons sjukdom, epilepsi, myastenia gravis, ALS eller hjärntumörer. Våra patienter kommer till oss via remiss från andra vårdinrättningar.

Mottagningen erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att utveckla din kompetens inom neurologi och att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Att arbeta som läkare via Agila

Som neurolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkaruppdrag i Karlshamn?

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Usrrlliwfrdajihtx, Hhtergslq Pnqkkkoxe
Tidsperiod
26, 52-1
Efterfrågad kompetens
Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Særphwmle. d hcd fb FWESIEWCPS
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka