Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Karlshamn

Röntgenavdelningen på detta sjukhus har behov av en läkare. På avdelningen genomförs alla typer av röntgenundersökningar inklusive MR, isotopundersökningar, mammografi, ultraljud och blodkärlsundersökningar.

Uppdraget innebär granskning/bedömning av bilder samt övrigt sedvanliga arbetsuppgifter på röntgenavdelning.

De söker dig som är radiolog med kompetens inom MR.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som röntgenläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkartjänst i Karlshamn

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Esxysqqxyburqfurx, Vlinvnlrp - Cåfieav
Tidsperiod
4, 6, 10, 13, 16
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Unhvsgewqtlmrxvxy bebgi Qsbltdmav
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka