Ledigt jobb för internmedicinare i Karlskoga

Denna verksamhet söker dig till denna vårdcentral med ljusa och fräscha lokaler. Här kan du vänta dig ett omväxlande arbete där du möter patienter i livets alla skeden, från nyfödda till äldre.

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och i samma byggnad finns familjecentral, kommunens dagrehab samt vårdboenden.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat att arbeta med egen mottagning, både planerade och akuta besök.

Du arbetar självständigt och i team med sjuksköterskor, kuratorer, distriktssköterskor, biomedicinska analytiker, BVC samt MVC.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är internmedicinare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkartjänst i Karlskoga

Karlskoga bjuder in dig till ett landskap fyllt av kultur, äventyr, utmaningar och massor av roliga aktiviteter! Här är naturen alltid nära, och stundtals så vacker att den kommer att ta andan ur dig. Från Karlskogas stadskärna till Möckelns stränder är det blott en kort promenad. Härifrån kommer bland andra AIK-fotbollsspelaren Daniel Tjenström och "Let's Dance-sångerskan" Joanna Perera. Karlskoga hette från början Möckelns bodar eftersom det mest bestod av ett antal fäbodar tillhörigt bönderna i Närke. Namnet Karlskoga tillkom i samband med att hertig Karl, sedermera kung Karl IX gjorde ett besök i slutet av 1500-talet.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Karlskoga
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åedpab Yi
Tidsperiod
23, 29
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hyabkxfoeddqyrén dc cefai Åvncjj
Region/kommun
Örebro/Karlskoga
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka