Ledigt jobb för allmänläkare i Karlskoga

Denna verksamhet söker dig till denna vårdcentral med ljusa och fräscha lokaler. Här kan du vänta dig ett omväxlande arbete där du möter patienter i livets alla skeden, från nyfödda till äldre.

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och i samma byggnad finns familjecentral, kommunens dagrehab samt vårdboenden.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat att arbeta med egen mottagning, både planerade och akuta besök.

Du arbetar självständigt och i team med sjuksköterskor, kuratorer, distriktssköterskor, biomedicinska analytiker, BVC samt MVC.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats.

Att ta jobb som allmänläkare via Agila läkarbemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkarjobb i Karlskoga?

Karlskoga bjuder in dig till ett landskap fyllt av kultur, äventyr, utmaningar och massor av roliga aktiviteter! Här är naturen alltid nära, och stundtals så vacker att den kommer att ta andan ur dig. Från Karlskogas stadskärna till Möckelns stränder är det blott en kort promenad. Härifrån kommer bland andra AIK-fotbollsspelaren Daniel Tjenström och "Let's Dance-sångerskan" Joanna Perera. Karlskoga hette från början Möckelns bodar eftersom det mest bestod av ett antal fäbodar tillhörigt bönderna i Närke. Namnet Karlskoga tillkom i samband med att hertig Karl, sedermera kung Karl IX gjorde ett besök i slutet av 1500-talet.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Karlskoga
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åhdxta Uf
Tidsperiod
23-24, 26-31
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sohgbofkurlhdsél fb ccidh Æprrkj
Region/kommun
Örebro/Karlskoga
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka