Vi söker anestesiolog till uppdrag i Karlskoga

Nu söker vi dig, läkare som vill ha ett givande uppdrag inom Anestesi.

Här väntar ett spännande uppdrag som läkare där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på anestesiavdelningen.

Välkommen med din ansökan!

Varför ta läkarjobb via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, anestesiolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkarjobb i Karlskoga?

Karlskoga bjuder in dig till ett landskap fyllt av kultur, äventyr, utmaningar och massor av roliga aktiviteter! Här är naturen alltid nära, och stundtals så vacker att den kommer att ta andan ur dig. Från Karlskogas stadskärna till Möckelns stränder är det blott en kort promenad. Härifrån kommer bland andra AIK-fotbollsspelaren Daniel Tjenström och "Let's Dance-sångerskan" Joanna Perera. Karlskoga hette från början Möckelns bodar eftersom det mest bestod av ett antal fäbodar tillhörigt bönderna i Närke. Namnet Karlskoga tillkom i samband med att hertig Karl, sedermera kung Karl IX gjorde ett besök i slutet av 1500-talet.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Karlskoga
Faktaruta
Uppdragsgivare
Anwoehpoi ktyjpedp, Uxmujmjubccavrdjrwx
Tidsperiod
52, 18 (2023), 20 (2023), 22 (2023)-23 (2023), 25 (2023)-34 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qgifvtafehålhq XBPWNTNMT
Region/kommun
Örebro/Karlskoga
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka