Bemanningsarbete för allmänpsykiatriker i Karlskoga

Intresserad av att arbeta som bemanningsläkare på en lugn och trevlig mottagning?

Välkommen att söka denna utvecklande tjänst som läkare på sjukhusets allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagning. Patientgruppen består av personer med behov av psykiatrisk specialistvård. Vanligt förekommande åkommor är psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt mottagningsarbete på psykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att bedöma, utreda, diagnostisera, rehabilitera samt behandla vuxna patienter.

Välkommen in med din ansökan.

Att ta läkartjänst som allmänpsykiatriker via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkararbete i Karlskoga

Karlskoga bjuder in dig till ett landskap fyllt av kultur, äventyr, utmaningar och massor av roliga aktiviteter! Här är naturen alltid nära, och stundtals så vacker att den kommer att ta andan ur dig. Från Karlskogas stadskärna till Möckelns stränder är det blott en kort promenad. Härifrån kommer bland andra AIK-fotbollsspelaren Daniel Tjenström och "Let's Dance-sångerskan" Joanna Perera. Karlskoga hette från början Möckelns bodar eftersom det mest bestod av ett antal fäbodar tillhörigt bönderna i Närke. Namnet Karlskoga tillkom i samband med att hertig Karl, sedermera kung Karl IX gjorde ett besök i slutet av 1500-talet.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Karlskoga
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lhxnbobrw nuluåqyfuclwfxmged ÅIJ
Tidsperiod
14-15, 19, 22, 25, 28-31, 34, 37, 51-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Drxerowmt Wlmrdsgq MCCKWLCSV
Region/kommun
Örebro/Karlskoga
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka