Ledigt jobb för oftamolog i Karlskrona

Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete som läkare? Då ska du söka uppdraget på denna ögonklinik. Verksamheten består av en mottagning, syncentral och operationsavdelning. Här möter du patienter med skador såsom frätande ämnen i ögonen, sårskador, plötslig synförlust, bortfall i synfältet, akut värk, ljuskänslighet samt synnedsättning. I arbetet ingår sedvanligt mottagningsarbete med både planerade och akuta patientbesök.

Till detta uppdrag söker vi en ögonläkare.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Arbetet som oftamolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkaruppdrag i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Glphsfmtkrsigwwyj Ælvssgfjilrv
Tidsperiod
22, 25-33, 36-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qewcfhlxlgpsyagsx Yuomvxridk ahf ca JNYWLWGAVJ
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka