Agila söker oftamolog till uppdrag i Karlskrona

Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete som läkare? Då ska du söka uppdraget på denna ögonklinik. Verksamheten består av en mottagning, syncentral och operationsavdelning. Här möter du patienter med skador såsom frätande ämnen i ögonen, sårskador, plötslig synförlust, bortfall i synfältet, akut värk, ljuskänslighet samt synnedsättning. I arbetet ingår sedvanligt mottagningsarbete med både planerade och akuta patientbesök.

Till detta uppdrag söker vi en ögonläkare.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som oftamolog

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som oftamolog hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkararbete i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xbwfoaykiahmxhikw Åhoioslltmqc
Tidsperiod
49, 52, 2 (2024)-51 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ucflycnirogjhgjcu Bcmxoqrrly hcg cf GQPHVOLKHY
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka