Allmänläkare sökes till uppdrag i Karlskrona

Till denna vårdcentral sökes nu en läkare att ingå i teamet.

Här arbetar läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kurator. Sökande kan förvänta sig sedvanligt vårdcentralsarbete, vilket innebär att ge råd och vård till patienter som söker för alla typer av hälsorelaterade frågor. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Du som söker bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Att ta tjänst som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Epxkqde AW
Tidsperiod
52-2 (2025)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xåecgtåpxm fc ahdag Ghrcvij
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka