Ledigt jobb för allmänläkare i Karlskrona

Till denna vårdcentral sökes nu en läkare att ingå i teamet.

Här arbetar läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kurator. Sökande kan förvänta sig sedvanligt vårdcentralsarbete, vilket innebär att ge råd och vård till patienter som söker för alla typer av hälsorelaterade frågor. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Du som söker bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Som allmänläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Läkararbete i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tliwcso Do
Tidsperiod
40, 42, 44-37 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oåqirgæakl cg fgiha Hjkqgfxxmu
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka