Bemanningsarbete för allmänpsykiatriker i Karlskrona

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Intill kusten ligger denna mottagning med inriktning på barn- och ungdomspsykiatri.

Som läkare kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter, under normala arbetstider, där du utreder, diagnostiserar och behandlar patienter upp till 18 år. Allt arbete sker i nära samarbete med mottagningens övriga professioner. På plats finns också sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare. Verksamheten har även tillgång till en dietist.

Vi söker nu dig som är barn- och ungdomspsykiatrier för ett givande uppdrag tillsammans med vackra vyer från hav och land.

Läkararbete via Agila allmänpsykiatriker

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänpsykiatriker, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkaruppdrag i Karlskrona?

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Axel Boberg
Axel Boberg / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vhyxxmed pvhd- phj jkfxfksnqpdkadie
Tidsperiod
48-14 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
YÆYCMDTXKVÅWNC f igc eb FWANHBNSXT
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka