Vi söker geriatriker till uppdrag i Karlskrona

Vill du utvecklas inom din yrkesroll och träffa nya kollegor på ny arbetsplats? Då är detta ett uppdrag för dig!

Här arbetar ett team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och administrativ personal. Verksamheten riktar sig till de som fyllt 75 år och kommer att genomgå operation i samband med akut höftfraktur.

Inför det här uppdraget efterfrågas en person med tidigare erfarenheter inom geriatriska och palliativ-medicinska fall.

Att jobba som geriatriker via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som geriatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Karlskrona en spännande plats för läkarjobb

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Elgmwpliyywnjjusv, Javncwelcr Tmkkiqlba
Tidsperiod
23-28, 31-35, 52, 2 (2025)-3 (2025)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hinqxpocsæpqw egb fa Cjrdsdgmyy
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka