Agila söker specialistläkare inom gynekologi och obstetrik till uppdrag

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Kvinnokliniken på detta sjukhus är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten.

Kvinnokliniken består av en förlossningsavdelning, BB, gynekologiavdelning, gynekologimottagning och operation. De är nu i behov av en läkare för sedvanligt mottagningsarbete. I arbetet ingår även att stötta icke-specialister och assistera på slutenvårdsavdelningen vid behov. Här väntar en spännande roll där du möter kvinnor med varierande sjukdomar och besvär.

De söker en läkare med specialistkompetens i gynekologi och obstetrik. Möjlighet till dagjour finns, men är inget krav.

Att ta läkaruppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Karlskrona en spännande plats för läkarjobb

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ygcgrauojgotprjuo Qkfvqgpedv, Waecajptidbhqf
Tidsperiod
3-35, 50-52
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik eller Kirurgi allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tqycmsxvtiåkph, qgoummd dg, tmdf f iiahd Wicmngnrgy
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka